Quatre persones que eren al iot de la família reial de Qatar han donat positiu en covid-19

Han llogat dos apartaments per poder confinar els positius

Ja són quatre les persones contagiades de covid-19 al iot de la família reial de Qatar Yasmine of the Sea, que està atracat al port de Palma des d'aquest diumenge. Segons ha comunicat el Club de Mar aquest dimecres, en aquests moments s'estan seguint els protocols recomanats per les autoritats sanitàries. 

Precisament, han llogat dos apartaments per poder confinar els positius i han indicat que aquest dijous es faran noves proves als tripulants que han donat negatiu per confirmar que estan sans mentre s'investiga l'origen del contagi. 

Aquest brot es va detectar quan un dels tripulants de l'embarcació, i després de 24 hores amb símptomes compatibles amb el coronavirus, va sotmetre's a la prova PCR i va donar positiu. Des del moment en què es va detectar aquest primer cas, els treballadors i els passatgers del iot només han sortit de l'embarcació per tirar el fems i no han tingut contacte amb cap treballador ni usuari del port.

El Club de Mar i el responsable de l'embarcació estan en contacte amb les autoritats sanitàries per seguir totes les indicacions. A més, han informat que el iot és autosuficient i, per tant, la quarantena es pot fer dins l'embarcació sense problemes. 

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF