Porto Cristo acollirà el primer hotel només per a dones

L'establiment de quatre estrelles obrirà les portes durant la primavera de 2019

La cadena hotelera mallorquina Som Hotels ha presentat aquest divendres a Porto Cristo el primer hotel dirigit exclusivament a la clientela femenina. L'establiment tindrà la categoria de quatre estrelles i disposarà de 39 habitacions, que segons ha assenyalat les cadena en una nota, tindran "un disseny molt cuidat i pensat per a la dona que busca un descans en un entorn natural i mediterrani".

Durant la seva presentació, a la qual ha assistit la secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver, el president de la companyia Joan Enric Capellà, ha assenyalat que l'hotel és una aposta per seguir les tendències del mercat, i ha precisat que "es tracta d'un projecte innovador que ajudarà a seguir mantenint Mallorca a l'avantguarda de les tendències turístiques".

Capellà ha explicat que la idea d'engegar un hotel per a dones va sorgir en observar "una creixent tendència de negocis destinat només al públic femení", que després va confirmar una enquesta realitzada entre les seves clientes.

La secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver, ha mostrat el seu suport al projecte, al que ha qualificat de "cosmopolita, lligat a la destinació i respectuós amb el territori".

Per la seva banda, la vicepresidenta de la Federació empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) Maria José Aguiló, ha apuntat que "Mallorca és un referent en l'àmbit mundial en matèria d'hostaleria i empreses com Som Hotels aconsegueixen que ho segueixi sent, per ser singulars, per la seva vinculació a la destinació i per atrevir-se amb projectes innovadors".

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF