Els policies tutors impartiran tallers per prevenir els contagis de covid-19 als instituts

L'objectiu és conscienciar els més joves de la Comunitat per reduir les situacions de risc i la propagació del virus

Un total de 41 policies tutors es formaran per impartir tallers formatius específics als instituts de les Illes Balears per tal de reduir la situació de risc i els contagis de covid-19, segons ha informat la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització en un comunicat. 

Aquest dimarts la consellera Isabel Castro ha inaugurat aquest curs, que s'impartirà a totes les Illes amb professionals del Servei de Salut. "Volem augmentar la consciència i la responsabilitat entre els joves de la nostra Comunitat davant les conseqüències d’aquesta malaltia mitjançant tallers participatius i atractius", ha assegurat Castro. 

Els tallers inclouen recursos didàctics específics per la reflexió i la discussió entre l'alumnat de tots els factors sanitaris i socials que envolten la malaltia, des de la importància de complir les mesures higièniques i les restriccions de seguretat fins a la gestió de les emocions, mitjançant eines d'afrontament dels riscos que presenta.

Precisament, l'Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears ha editat una guia específica elaborada pels professionals del Servei de Salut que inclou informació i dinàmiques que es proposaran als alumnes. 

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF