La Policia coneixia la falta de seguretat de la comissaria de Son Gotleu

Segons ha informat 'Última Hora', el 2017 dos policies varen fer un informe intern en què explicaven la situació "caòtica" i de "falta de seguretat"

El 2017, segons ha informat el diari 'Última Hora', dos policies locals de Palma varen fer un informe intern en què explicaven que la comissaria de Son Gotleu vivia una situació "caòtica" i de "falta de seguretat", i hi assenyalaven els punts de major conflictivitat, entre els quals es trobava la falta de càmeres i servidors.

Aquest informe ha sortit a la llum després que un piròman entràs a la comissaria i incendiàs els vehicles i alguna part del mobiliari policial. Segons ha informat la Policia Nacional, les primeres investigacions apunten al fet que l'autor de l'incendi coneixia les greus deficiències de seguretat de la comissaria i, segons ha informat 'Diario de Mallorca', es podria tractar d'un policia.

D'altra banda, el president d'Actua-Vox, Jorge Campos, considera "gravíssim l'atac a les dependències policials". "Hem confirmat que els dispositius de seguretat de la caserna de Sant Fernando tampoc no funcionen" ha assegurat."Aquesta falta de mesures que pateixen els agents és gravíssima, en trobar-nos, a més, en el nivell 4 d'alerta antiterrorista", ha sentenciat Campos.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF