La Policia no descarta la implicació de l’amiga de la dona assassinada a Ciutadella

L'equip d'investigació demana més temps per aclarir la relació d'aquesta tercera persona

L’equip d’investigació de la Policia Nacional de Ciutadella encarregat del cas de presumpte assassinat de la dona que va aparèixer en un jacuzzi a l’interior d’una nau industrial no descarta la implicació d’una amiga de la víctima. La investigació continua oberta i l’objectiu dels agents és confirmar el vincle amb el crim d’una amiga que hauria estat present en el lloc dels fets en el moment del fatal desenllaç. La informació obtinguda per la Policia Nacional en els registres que es varen produir i la confiscació de diferent material confirmaria aquesta suposició, tot i la prudència de l’equip investigador.

La Policia Nacional desconeix el mòbil del crim i reconeix les incongruències de la versió del presumpte homicida des d’un primer moment. “La causa de la mort de la dona a curt termini la trobaríem vinculada a l’elevada dosi d’MDMA a l’interior del seu cos”, ha assenyalat un dels membres de l’equip policial, Sheila Delgado. A més, el material obtingut hauria suposat un avanç en la investigació segons ha afirmat l’agent Juan Prieto: “Tindríem alguna gravació que corroboraria que l’amiga de la víctima es trobava a l’escenari dels fets, però necessitam més temps per investigar”.

D’altra banda, Prieto ha admès que es desconeix la situació d’aquesta tercera persona: “Creim que pot estar a Veneçuela, però no ho podem confirmar”. L’acusat, de 40 anys, es troba en presó provisional comunicada i sense fiança. Tenia antecedents per maltractaments cap a la seva dona, de 36 anys, quan residien a Barcelona, i també va protagonitzar capítols de violència a Menorca. Veneçuela en va demanar l'extradició per un delicte d’homicidi contra una anterior parella seva en aquell país, però es va denegar. Serà jutjat a l’estat espanyol el succés de Veneçuela.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF