Trobada en bon estat la menor desapareguda a Maó durant les festes de Gràcia

Immediatament després d'adonar-se de la seva absència, es va difondre un anunci per WhatsApp amb una imatge en la qual sortia la menor de 15 anys al costat d'un home d'uns 30

La Policia Nacional ha informat que ha estat trobada en bon estat la nina de 15 anys que va desaparèixer dissabte durant la celebració del 'jaleo' de les festes de la Mare de Déu de Gràcia de Maó. L'al·lota no havia tornat a casa ni tampoc havia donat cap senyal de vida a familiars i amics. Les forces policials varen informar que no era la primera vegada que la menor desapareixia i tornava a casa seva al cap de pocs dies, per la qual cosa tractaven el cas amb molta prudència.

La jove sortí de casa dissabte per participar en el 'jaleo' de les festes de Maó. Immediatament després d'adonar-se de la seva absència, es va difondre un anunci per WhatsApp amb una imatge en la qual sortia la menor, de 15 anys, al costat d'un home d'uns 30 que, segons algunes informacions, podria haver induït l'adolescent a sortir del lloc d'on gaudia de les festes. 

La menor no havia mantingut cap tipus d'activitat per xarxes socials, per la qual cosa es va presentar una denúncia per desaparició a la comissaria de la Policia Nacional de Maó. 

EDICIÓ PAPER 13/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF