La Policia Nacional deté un home i aixeca 168 actes administratives més per incomplir el confinament

Son Sant Joan va rebre ahir 400 passatgers, l'aeròdrom d'Eivissa, 108, i un total de 61 varen arribar a l'aeroport de Menorca

La Policia Nacional ha arrestat aquesta matinada un home a Palma per desobediència a l'autoritat, per estar incomplint el confinament. L'home, de 50 anys, va ser interceptat en un control policial quan conduïa devers la una i mitja de la nit al voltant del poblat de Son Banya. Va explicar als agents que havia acompanyat un amic perquè compràs drogues. Els policies el varen detenir perquè ja tenia cinc propostes de sanció acumulades.

A més, divendres es varen aixecar 168 actes administratives per desobediència a les Balears per incomplir el decret d'alarma. D'aquestes, 69 varen ser a Palma, 22 a Eivissa i 2 a Maó, segons les dades de la Policia Nacional. Des de l'inici de l'estat d'alarma, a l'Arxipèlag s'han registrat més de 21.000 propostes de sanció, segons el Ministeri de l'Interior.

Aeroports i carreteres

Els controls continuen als aeroports de les Illes. Son Sant Joan, a Palma, va rebre ahir 400 passatgers, mentre que 490 varen abandonar Mallorca en 16 vols, segons dades de la Guàrdia Civil. L'aeròdrom d'Eivissa va rebre 108 passatgers, segons dades de la Guàrdia Civil, i 147 varen partir de l'illa en dos vols diferents. D'altra banda, l'aeroport de Menorca va compar 61 persones que hi varen arribar i 68 que varen sortir de l'illa en quatre vols programats.

Respecte dels controls a les carreteres i altres punts de la via pública, els agents varen identificar més de 8.500 persones i prop de 5.500 vehicles. La Guàrdia Civil va fer la gran majoria d'identificacions de conductors en els punts de vigilància activats a les Illes.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF