La Policia Nacional deté a Palma l'autor de quatre robatoris amb força

Es tracta d'un home molt conegut pels agents de policia i que havia sortit de presó el passat desembre

Agents de la Policia Nacional varen detenir el passat divendres un home de 34 anys per un delicte de robatori amb força a la barriada palmesana de Pere Garau. El detingut va ser sorprès portant una multitud d'efectes (quatre ordinadors portàtils, una tauleta, dos telèfons mòbils i una capsa de cabals amb 3.700 euros en efectiu). 

Després de donar-li l'alt, es varen fer gestions d'investigació i es va tenir coneixement que havia perpetrat un robatori amb força en un domicili del carrer de Nicolau de Pacs, propietat d'uns ciutadans alemanys. Tots els efectes procedien d'aquest robatori, i els seus propietaris els varen poder recuperar. La recaptació del seu negoci estava guardada a la capsa de cabals. Els habitants havien estat fora del domicili només 20 minuts, temps en què es va dur a terme el robatori.

L'autor és molt conegut pels agents de policia i té fins a 18 antecedents, la majoria per fets semblants. Aquest home va estar a presó des del desembre del 2015 fins al mateix mes de l'any passat. Des de llavors ha estat detingut en dues ocasions per fets similars. Després de la detenció se li han imputat tres robatoris amb força més.

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF