La Policia Local desmantella una xarxa de tallers il·legals a Son Castelló

La Patrulla Verda havia detectat moviments il·legals dels mecànics de la zona

La Patrulla Verda, formada per agents vestits de paisà de la Policia Local de Palma, ha desmantellat una xarxa de tallers que reparava vehicles de forma clandestina al polígon de Son Castelló. L'operatiu es va activar perquè ja s'havien detectat moviments il·legals a la zona. Per tal de sorprendre els mecànics que treballaven il·legalment, tallaren els carrers per evitar que abandonessin el lloc.

A més de l'operació de la Patrulla Verda, el Grup d'Acció Preventiva (GAP) de la Policia Local de Palma, ja havia dut a terme vint dispositius de control a la zona des del 28 al 31 de març. Els resultats de la investigació foren: dinou detinguts per llençar residus al carrer, cinc actes d'infracció a causa del consum d'estupefaents, un acte per falta de respecte, un detingut per enfrontaments amb un agent, 101 persones detingudes per consumir begudes alcohòliques a la via pública i 28 actes per tinença d'estupefaents.

Segons ha informat la Policia Local, el GAP va localitzar també 133 vehicles sense assegurança obligatòria i quatre vehicles robats.

EDICIÓ PAPER 13/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF