La Plataforma Antiautopistes mou la seva assemblea a Felanitx per evitar una manifestació de la dreta de Campos

La reunió de dilluns que ve, 10 de setembre, s'havia de dur a terme al local de l'OCB de Campos, però es farà finalment a l'Ateneu de Felanitx

La Plataforma Antiautopistes havia organitzat per dilluns, dia 10 de setembre, una assemblea oberta al local de l'Obra Cultural de Campos per tractar les mobilitzacions contra el desdoblament de la carretera Llucmajor-CAmpos. Aquest divendres, però, han decidit traslladar la reunió a l'Ateneu de Felanitx, situat al carrer de Zavellà, número 3. Ho fan, expliquen, perquè "des de l'àmbit de la dreta campanera" s'ha organitzat una concentració fora del local de l'Obra i volen "evitar qualsevol tipus d'enfrontaments".

Els convocants també volen "denunciar la intimidació que suposa concentrar-se fora d'un espai on s'han de reunir unes persones per tal d'organitzar-se sota les seves idees polítiques basades en la defensa del territori" i denuncien "les pressions que ha rebut la gestora de l'espai per tal que l’assemblea no es faci allà mateix". A més, recorden que fa tres setmanes presentaren el monogràfic 'Pus Carreteres!' en aquest mateix espai "Sense que s'hi registrassin incidents".

Finalment, els organitzadors emfatitzen que "l'assemblea continua endavant, ja que no volem quedar de mans plegades veient com fan una nova ferida al territori". "És ara o mai", asseguren.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF