La Plataforma Antiautopista anuncia una marxa reivindicativa pel dia 23 de desembre

El recorregut anirà des de Campos fins a Llucmajor i es podrà fer en bicicleta o caminant 

Integrants de la Plataforma Antiautopista han anunciat aquest divendres una marxa reivindicativa i simbòlica pel proper 23 de desembre, amb un recorregut que partirà des de Campos fins a Llucmajor i que es podrà fer en bicicleta o caminant. 

"L'autopista comença a ser una realitat, i per això  demanam  una vegada més que s'aturi i es plantegi una alternativa més verda i digna", ha dit Margalida Rosselló, membre del  col·lectiu  i exconsellera de Medi Ambient durant el primer Pacte de Progrés.

A més, han explicat en roda de premsa sobre els terrenys on les màquines ja han començat a fer les primeres feines que "d'ençà que  Mercedes  Garrido va anunciar la modificació no sabem res, tot i que vam sol·licitar per escrit el nou projecte", ha criticat Rosselló.

Segons va   comunicar  la Plataforma Antiautopista en el seu moment , l'anunci de reducció de l'autopista fet per la consellera insular de Territori,   Mercedes    Garrido, és "fals" i es basa en una manipulació de les dades presentades fins ara. A més, a sseguraven que, més enllà de les dades concretes, "tot aquest engany es basa en el fet d'amagar informació des del principi de la tramitació del projecte".

Les carreteres 2+1: Una alternativa?

Els ecologistes han volgut recordar que les limitacions que es van dur a terme a principi de legislatura "van reduir la sinistralitat". Es refereixen als radars, la reducció de la velocitat a 80 km durant un tram de 3 quilòmetres i la línia continua.

EDICIÓ PAPER 09/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF