PIMEM demana a les administracions que paguin les factures pendents

El president de l'entitat, Jordi Mora, també reclama als ajuntaments "decisions valentes", com suprimir taxes a les empreses dels municipis

El president de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa (PIMEM), Jordi Mora, ha fet públic aquest dimarts un missatge per a les administracions públiques, tant autonòmiques, com insulars i municipals. Mora ha reclamat que paguin les factures que tenen pendents perquè en aquests moments "és molt important donar liquiditat a les empreses". "Totes les administracions, central, autonòmica, insulars i els municipis, ens deuen 14.000 milions d'euros, i ara és molt important que no es perdin llocs de feina", ha continuat Mora, qui ha reiterat la petició a les administracions perquè "paguin de manera puntual".

Mora també ha volgut destacar que "ara és el moment que els ajuntaments facin una passa endavant amb els autònoms i les pime". "S'han de prendre decisions valentes, com suprimir els cànons o els ibis, els impostos de circulació que afectin les petites i mitjanes empreses que teniu al vostre entorn", ha explicat.

Moren tres persones més amb coronavirus i la xifra a les Balears ascendeix a 13

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF