Publicitat
Publicitat

MÓN RURAL

El Pi es posiciona contra l’ampliació de les ZEPA

El Pi es posicionà ahir contra l’ampliació de les Zones d’Especial Protecció per a les Aus (ZEPA). En un comunicat oficial, va demanar la retirada immediata de la proposta de declaració i ampliació de les ZEPA, especialment a la zona del Pla de Mallorca, “per haver-se elaborat sense la participació dels municipis i dels col·lectius ciutadans afectats”. El Pi afirma que no s’han tingut en compte els aspectes econòmics, socials, culturals ni les peculiaritats, usos i tradicions dels municipis implicats. El partit els considera “elements perceptius legalment” per a les ampliacions de les ZEPA.

“En qualsevol actuació i normativa que reguli l’àmbit rural, mediambiental i paisatgístic, s’ha de reconèixer que les activitats que desenvolupa la gent del camp són necessàries, legítimes i vertebren les societats agrícoles i forestals a l’entorn del seu territori”, va declarar el president d’El Pi, Jaume Font.

Actuació intermunicipal

Després de l’Assemblea de Batles d’El Pi que va tenir lloc ahir al municipi d’Inca, el partit va consensuar la presentació a tots els ajuntaments en els quals té representació d’una moció en defensa del món rural, la seva economia i forma de vida i costums.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF