"Lamentam que de moment no hi hagi informació ni pistes"

El director general d'Emergències ha explicat que a partir de demà el grup de bussejadors se sumarà a la recerca

El director general d'Emergències, Pere Perelló, ha explicat, un cop acabada la segona jornada de recerca del pilot Antoni Alfaro, que en la sessió d'aquest dijous hi han participat uns "150 efectius reals a peu", a més de "tota la logística de suport que suma, aproximadament, entre 150 i 160 persones".

Perelló ha assegurat que es tracta d'una situació "excepcional", ja que "no s'havia vist mai abans a les Balears un operatiu com aquest". "No tenim l'experiència d'altres anys, però entre tots ens coordinam", ha assegurat.

Perelló ha destacat que en la jornada de demà dematí "també hi participaran bussejadors, que recorreran tot el perímetre de costa i revisaran el fons marí". A més, ha afegit que els vols de l'Ibanat i el SAR "s'ampliaran fins a 15 milles marítimes".

A la reunió de coordinació de l'operatiu de cerca d'aquest dijous hi han participat també l'Ibanat, Bombers de Mallorca, SAR, Salvament Marítim, la Delegació del govern, l'Armada Espanyola, Comgebal, i els aeròdroms de Son Bonet i Martínez Ridao.

A més, també hi ha assistit la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera; el director general d'Espais Naturals i Biodiversitat, Miquel Mir, i el germà del pilot desaparegut, Noel Alfaro.

Pere Perelló ha volgut remarcar que lamenta que, de moment, no hi hagi informació ni pistes.

EDICIÓ PAPER 23/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF