LA SETMANA QUE M’ESPERA

"Mir 'Stranger Things' amb la meva parella perquè em fa una porada"

La diputada del PP en el Congrés, Marga Prohens, explica com serà la seva setmana

Com que de dimarts a dijous som a Madrid, els dos dies que queden són per fer moltes coses. Dilluns acompanyaré el meu fill a escola a les 8.15 hores i després de berenar arreglaré la casa. També és un dia que aprofit per anar al mercat. M’agrada el de Pere Garau, perquè encara hi trobes molts productes autèntics. Aquest dia solc dinar amb la meva parella, i després aprofitaré per treballar temes de la compareixença d’Irene Montero del 24 de febrer.

A l’horabaixa vaig a veure el meu fill entrenar. Abans era antifutbol, però ara no em perd els seus entrenaments i partits. Després ens asseurem a fer deures. Com moltes dones, tenc aquest sentiment de culpa per fer feina fora de casa durant la setmana i intent aprofitar al màxim el temps amb ells. Si no té deures, llegim o feim una mica de repàs d’anglès. Intent que facem coses educatives. Després arriba el mateix caos que a moltes cases, perquè s’ha de banyar, posar el pijama i sopar, que ho feim tots tres. Quan se’n va a dormir, em qued mirant alguna sèrie amb la meva parella. Ara estam amb Stranger Things. La mir a Palma amb ell perquè em fa una porada! Al vespre també he de fer la cosa que més odii de la setmana: la maleta. Som molt despistada i molt dolenta en això.

Dimarts hauré d’agafar el vol de les 8.00 h perquè tenc reunió de la Vicesecretaria de Comunicació a Génova. Abans de partir, deix les coses del meu fill preparades perquè no el puc acompanyar. Després tenim reunió del grup parlamentari i el ple legislatiu, que comença a les 15.00 h. Acabam molt tard perquè hi ha molts grups i de vegades anam a fer unes tapes i un vi. Quan torn a l’hotel, gaudesc molt d’estar tota sola i aprofit per llegir. M’agradaria que fos per plaer, però moltes vegades he de llegir informes. Abans de dormir també mir alguna sèrie, com Big Little Lies.

També hi haurà ple dimecres, a partir de les 9.00 h, així que m’aixecaré i aniré al Congrés. La sessió sol acabar al migdia, i encara no sé ben bé si tindré comissió després, perquè encara no hi ha unes rutines establertes. A més, faig feina de despatx aquest dia, de manera que continuaré preparant la compareixença de la ministra. Solc sortir de la feina entre les 21.00 h i les 22.00 h, sop alguna cosa i me’n vaig a descansar.

Dijous continuaré fent feina en el Congrés. Normalment, torn a Mallorca a l’horabaixa o al vespre, però aquesta vegada no ho faré perquè aniré a Granada en AVE. Vaig a esquiar amb el meu fill -és el seu regal de Reis-, la meva germana i els cosins. Fa cinc anys que no esquii, així que poden passar moltes coses! Com que divendres estaré de viatge, no podré passar per la seu del PP balear com faig habitualment. Encara que sigui a Madrid, vull continuar vinculada al que passa aquí. I diumenge no podré tornar a Palma, sinó que me n’aniré a Madrid per assistir a la compareixença de la ministra.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF