Pedro Sánchez visitarà les zones de Mallorca afectades per la borrasca Glòria

Abans d'arribar a l'illa, visitarà la zona del Maresme i el Delta de l'Ebre a Catalunya 

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, visitarà aquest dijous les zones afectades per la borrasca Glòria a les Illes Balears i a Catalunya, segons ha informat la Secretaria d'Estat de Comunicació en una nota de premsa. 

Pedro Sánchez anirà primer a Catalunya, a les 10 h, on sobrevolarà la zona del Maresme i el Delta de l'Ebre, i posteriorment es desplaçarà a les Balear on sobrevolarà l'entorn de Cala Rajada, al municipi mallorquí de Capdepera. El president del govern saludarà a les 13 h els efectius d'emergències i atendrà els mitjans de comunicació al port de Cala Rajada. 

Els efectes temporal a les Illes balears, en imatges

Les intenses pluges i els forts vents han deixat a Catalunya 71 ferits atesos pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A més, continua la recerca d'un mariner desaparegut a Palamós (Girona) i són moltes les carreteres tallades, així com els problemes de subministrament elèctric i transport ferroviari.

A les Balears, Glòria ha deixat precipitacions que en alguns punts dupliquen i fins i tot tripliquen les pluges acumulades de mitjana en tot un mes de gener. A més, estan cercant tres desapareguts durant els darrers dies, un a Mallorca i dos a Eivissa. 

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF