Publicitat
Publicitat

Televisió

Pedrerol: "Aviat tornarem a estar junts a la nit"

L'expresentador de 'Punto pelota' ha iniciat l'edició de 'Jugones' d'aquest dijous exposant la seva visió sobre l'acomiadament d'Intereconomía

Josep Pedrerol ha obert l'emissió d'aquest dijous del seu programa de La Sexta, 'Jugones', explicant breument el seu punt de vista sobre el seu fulminant acomiadament de 'Punto pelota'. "No m'agrada que els periodistes siguem els protagonistes, però el que ha passat ha estat notícia", ha explicat el presentador, que ha agraït el suport rebut per part dels espectadors des que es va fer públic que Intereconomía havia rescindit unilaterlament el contracte que els vinculava i que des d'aquest mateix dimecres a la nit ja no presentaria el programa que havia conduït durant cinc temporades. "Hem rebut 100.000 tuits de suport a aquesta colla de bojos. Gràcies a vosaltres. Per què no hi som? Aquesta és la gran pregunta", ha continuat. 

"Intereconomía ens devia sis mesos", ha insistit Pedrerol, que ha denunciat, també, que "molta gent" que treballa en aquesta cadena "fa  set mesos o més que no cobra". "A més, ahir ens van prohibir entrar a la feina  i ens van acomiadar. Sense cobrar i acomiadats", ha resumit la situació. 

El periodista català ha assegurat que no volia "fer sang" de la situació, i que "cada empresari gestiona les situacions com pot i com la seva consciència l'hi permet", però ha agraït a Atresmedia que li permetés referir-se al cas en la seva primera aparició en directe després de ser acomiadat d'Intereconomía. "M'han silenciat en un altre lloc, però aquí hi tinc una finestra", ha dit. 

Per acabar, Pedrerol ha llançat un missatge d'"optimisme" als seus seguidors: "Aviat tornarem a estar junts a la nit", ha dit, dues vegades, sense donar cap més detall sobre els seus plans de futur. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF