Almenys set dècims de la Grossa de Nadal s'han venut a Balears

El tercer premi també es ven en part a Sant Llorenç i un quart i dos cinquens toquen a les Illes

Almenys set dècims del número 03.347, que ha estat l'afortunat aquest dissabte amb la Grossa de Nadal, s'han venut a les Illes Balears: dos a l'Arenal, dos a Cala Rajada i un a Can  Picafort , Inca i Palma.

"És una alegria que no et pots imaginar. A veure si és algú conegut i almenys algú que ho necessiti", ha dit a Efe  Toñi , una de les  responsables  de l'administració situada al carrer Berga de l'Arenal, on s'han venut dos dècims.

És la primera vegada que reparteixen una mica de la Grossa, encara que l'any passat varen vendre dècims d'un cinquè, explica  Toñi , que diu no tenir ni idea de qui pot ser el premiat entre els clients d'aquesta zona turística on compren tant veïns com turistes.

També és la primera vegada que "toquen" la Grossa en el punt de venda situat en un bar de la carretera d'Artà a Alcúdia, a Can  Picafort . "No ha vingut encara ningú a reclamar-lo", asseguren amb alegria.

A Cala Rajada s'han venut dos dècims al carrer Cala  Agulla ; a Inca se n'ha venut un al carrer Francesc de Borja Moll i a Palma, al carrer Felip II.

El número 03.347 ha estat el de la Grossa de Nadal, dotat amb quatre milions d'euros per sèrie (400.000 euros per dècim), en el sorteig extraordinari de la loteria de Nadal, duit a terme al Teatro Real de Madrid.

El número ha estat molt repartit per tot l'Estat i ha estat venut, entre altres ciutats, a Conca, O sca , Madrid, S aragossa , Càceres, Cadis, Cantàbria, Ciudad Real, Còrdova, Lugo, Màlaga,  Múrcia , Navarra, Salamanca, Segòvia, Pontevedra i Valladolid.

El premi s'ha donat a conèixer a les 12.35 hores, a la vuitena taula, i ha estat cantat per Carla  García  i Aya Ben  Hamdouch .

El tercer premi, a sa Coma

A més, la sort ha arribat a Sant Llorenç, on sis dècims del tercer premi, el 04.211, s'han venut en un estanc de sa Coma.

El despatx receptor que ha venut una petita part d'aquest tercer premi està situat en un estanc que es va veure afectat  lleugerament  per la torrentada. "Aquí només va entrar una mica d'aigua, però conec molta gent que sí que n'ha estat molt afectada", ha explicat  l'estanquera  Joan  O'Connel , contenta per haver repartit sort .

Un quart premi, a Palma, Santa Eulària i ses Salines

L'administració de loteria situada en el número 61 de Mare de Déu de Montserrat, al barri palmesà del Rafal, ha venut dos dècims del 67.774, el segon dels dos quarts premis. Se suma a un altre dècim del cinquè, el 29.031, que també ha venut aquesta administració.

Una sèrie d'aquest quart premi s'ha venut, a més, a Santa Eulària del Riu; i un altre dècim s'ha venut a la Colònia de Sant Jordi (ses Salines).

El número 67.774 ha estat l'afortunat amb el segon dels dos quarts premis, dotats amb 200.000 euros a la sèrie (20.000 euros al dècim).

Ha sortit a les 11.43 hores a la sisena taula i s'ha venut a Barcelona, València, les Illes Balears, Biscaia, Santa Cruz de Tenerife, la Corunya, Lleó, Madrid, Alacant, Almeria, Astúries, Càceres, Cantàbria, Castelló, Ceuta, Ciudad Real, Girona, Granada, Guadalajara i Guipúscoa, entre altres.

Es tracta del dècim dels tretze premis majors que han sortit en el sorteig extraordinari de la loteria de Nadal d'aquest any i el segon dels dos quarts .

Dos   cinquens premis molt repartits

El número 29.031 ha estat premiat amb un  cinquè  premi, dotat amb 60.000 euros la sèrie i amb 6.000 euros cada dècim; se n'han venut tres dècims a les Balears: a Cala Millor, Palma i Sant Antoni.

El dècim de Cala Millor s'ha venut al carrer Colom; el de Palma, a Mare de Déu de Montserrat, i el de Sant Antoni, a la plaça d'Espanya, ha informat Loteries i Apostes de l'Estat.

Ha sortit a les 10.01 hores i ha estat molt repartit per tota la geografia espanyola, entre  altres  indrets a Madrid, València, Tarragona, Cantàbria, Màlaga, Barcelona, Santa Cruz de Tenerife, Ciudad Real, Girona, Huelva, Osca, Cadis, Almeria, la Corunya, Granada, la Rioja, Toledo, Albacete, Alacant, Astúries, les Illes Balears, Castelló i Guipúscoa.

Per altra banda, dos dècims del darrer cinquè premi, al número 02.308, s'han venut en dues administracions diferents de Manacor i els mateixos en dos de diferents d'Eivissa. A Manacor, un dècim s'ha venut al carrer Bosch i l'altre a Amargor; i a Eivissa, a Bisbe Torres i a l'avinguda Isidor  Macabich .

El número 02.308 ha estat premiat amb un cinquè premi, dotat amb 60.000 euros la sèrie i amb 6.000 euros cada dècim. Ha sortit a les 11.53 hores i ha estat venut en molts racons d'Espanya com Barcelona, Madrid, Lleida, Guipúscoa, Jaén, Sevilla, Biscaia, València, Santa Cruz de Tenerife, Osca, la Corunya, Girona, Lugo, Cantàbria, Guadalajara i Càceres, entre altres.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF