El Parlament avalarà dimarts les ajudes per als afectats per la torrentada del Llevant de Mallorca

També aprovarà la llei que determina la gratuïtat dels pàrquings de Son Espases i Can Misses

El ple del Parlament avalarà dimarts el Decret llei del Govern que estableix ajudes econòmiques per als afectats per la torrentada del Llevant de Mallorca i aprovarà també la llei que determina la gratuïtat dels aparcaments dels hospitals de Son Espases i Can Misses.

La votació de la proposició de llei sobre la gratuïtat dels pàrquings de l'hospital de referència de la comunitat i l'hospital públic eivissenc tancarà una sessió plenària en la qual també s'aprovarà, previsiblement, la llei que regula l'autorització sanitària de centres, serveis i establiments mèdics.

Quant al Decret d'ajudes per la riuada, que l'executiu va aprovar en una reunió extraordinària el passat 18 d'octubre, està previst que es validi la norma que ha posat en marxa vuit línies de subvenció per als damnificats.

Així mateix, en el ple es plantejarà l'aprovació per procediment directe i en lectura única de la llei sobre la concertació de serveis d'assistència a persones en situació de vulnerabilitat, el projecte de la qual va aprovar el Govern a final d'agost després de negociar amb les entitats del tercer sector.

D'altra banda, en el torn de control al Govern, el líder del PP, Biel Company, demanarà a la presidenta, Francina Armengol, sobre la seva política agrària i ramadera.

EDICIÓ PAPER 29/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF