El papa Francesc envia el condol als damnificats per les inundacions, un mes després

El bisbe li va enviar una carta la setmana de la tragèdia per explicar-li els fets

El papa Francesc ha enviat una carta al bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, per mostrar la seva "proximitat i pregària" amb els damnificats per les inundacions del Llevant de Mallorca. És la resposta a la missiva enviada pel bisbe els dies després de la torrentada, que arriba un mes després del fet.

A més d’explicar-li el que estava succeint, en la primera carta el bisbe li demanava que tingués presents en la seva pregària "els qui havien perdut un dels seus familiars, els altres damnificats i tot el poble que pateix amb ells en uns moments de tant dolor". 

En la resposta, el papa Francesc comença la carta agraint al bisbe i als diocesans de Mallorca “la seva proximitat i afecte”, i es fa partícip de les penes i sofriments dels afectats i anima a "no caure en el desànim i a avançar per camins d'esperança".

Així mateix, demana al bisbe de Mallorca faci arribar “la meva afectuosa proximitat i benedicció, la meva pregària per les seves necessitats i també els meus sufragis pels qui han perdut la vida en aquesta catàstrofe”.

 

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF