Els locals de Palma hauran de desmuntar les terrasses que ocupin aparcaments mentre estiguin tancats

Ho hauran de fer durant el temps que els establiments hagin d'estar tancats a causa de les noves restriccions contra el covid-19

Els bars, els restaurants i les cafeteries de Palma que tinguin una terrassa muntada en una plaça d'aparcament l'han de retirar en els pròxims tres dies i durant el temps que els establiments hagin d'estar tancats a causa de les noves restriccions del Govern per frenar els contagis de coronavirus.

El decret de l'Ajuntament de Palma que regula l'ús de places d'aparcament per muntar terrasses ja estableix que en cas que un local tanqui tres dies seguits ha d'alliberar l'espai. La decisió, segons ha informat aquest dimecres Cort en un comunicat, és fruit d'una petició veïnal per recuperar més places per als vehicles.

El Consistori ha transmès la petició per desmuntar terrasses a PIMEM i CAEB, i es preveu fer el mateix amb els empresaris. Una vegada els locals puguin obrir, podran tornar a ocupar les places d'aparcament per muntar terrasses i compensar la limitació dels aforaments a l'interior.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF