Palma s'omple de color i alegria per celebrar la Rua

La participació ha estat un èxit, amb la presència de sis comparses (39) i cinc carrosses (12) més que l'any passat

Els carrers de Palma s'han omplert de color, música i alegria per celebrar la Rua. El bon temps ha acompanyat i centenars de persones han gaudit de la festa de Carnestoltes. La participació d'enguany ha estat tot un èxit, amb la presència de 39 comparses, sis més que el 2019, i 12 carrosses, cinc més que en l'edició passada.

El recorregut de la Rua ha estat el mateix que en anys anteriors. Així, les carrosses i comparses s'han concentrat a les 16 hores al carrer Baró de Pinopar i les avingudes d'Alemanya i Comte Sallent. La desfilada ha començat una hora més tard, des de l'encreuament entre la Rambla i el carrer dels Oms. El públic present, molt del qual també anava amb disfresses, ha gaudit del recorregut, que ha finalitzat a l'avinguda de Jaume III amb el passeig Mallorca. 

Un any més, la festa, que ha mesclat i ha fet gaudir persones de totes les edats, ha estat marcada pel bon ambient i l'alegria dels participants i del públic. La música ha acompanyat en tot moment les carrosses i les comparses i s'han vist disfresses de tot tipus, amb molta creativitat i varietat.

Després de la desfilada, un jurat situat a la plaça del Mercat ha anat valorant tots els grups, seguint criteris de qualitat artística de la decoració, l'ambientació, l'animació, la incorporació de música en viu, l'originalitat, la creativitat, l'humor, la crítica, la ironia, la sàtira, la participació i la interacció amb el públic. Per altra banda, els premis a les carrosses i comparses s'han dividit en: la més elaborada, la més reivindicativa, la més original i la més encoratjadora.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF