Palma se situa entre les 20 ciutats més visitades del món

També és la segona ciutat de l'Estat més visitada, només per darrere de Barcelona, segons l'estudi de 'Global Destination Cities Index 2019'

Palma està, un any més, entre les 20 ciutats més visitades del món el 2018, segons l'estudi de ' Global Destination Cities Index 2019', que elabora anualment Mastercard. Concretament, se situa en la posició número devuit, mentre que Barcelona està en la número desset. Palma va rebre un total de 8,9 milions de turistes. 

La classificació l'encapçala, per quart any consecutiu, Bangkok, amb 22 milions de turistes estrangers, seguida de París i Londres, que intercanvien els seus llocs, amb una mica més de 19 milions cadascuna. Si s'amplia la llista a les 100 ciutats més visitades del món, també s'hi troben Madrid, que ocupa la posició 32; Santa Cruz de la Palma, que està en la 43, i Màlaga, en la 64.

A Europa, París és la principal destinació, seguida de Londres, que perd el primer lloc. Barcelona i Palma estan entre els 10 primers llocs, en la posició 6 i 7, respectivament. Amb vista a 2019, l'informe preveu que Barcelona experimentarà un augment del 4,8% en el nombre de turistes internacionals i Palma, un del 4,4%. 

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF