Palma ajorna l'encesa dels llums de Nadal per risc de tempesta

L'Ajuntament ha informat que l'acte, previst per a aquest dissabte, es farà dilluns

Les condicions meteorològiques i el risc de tempesta obliguen l'Ajuntament de Palma a ajornar l'encesa dels llums de Nadal. L'espectacle, Palma, una abraçada de llum, que s'havia de dur a terme dissabte entre les 18 i les 22 hores es farà finalment dilluns.

Segons ha detallat el Consistori, a través d'un comunicat, la previsió meteorològica adversa impossibilita el muntatge de la infraestructura necessària per fer els espectacles. A més, han destacat que es mantindrà el mateix horari previst per demà.

En la nota de premsa, l'Ajuntament de Palma ha informat també que les persones que tinguin entrada per assistir als espectacles de dissabte la podran fer servir dilluns a la mateixa hora que tenien reservada. Ha explicat que als residents que ja havien reservat l'entrada se'ls farà arribar un correu per comunicar aquest canvi i demanar que, en cas que no s'hi pugui assistir, es comuniqui per tal que aquelles entrades es tornin a posar a disposició de la Ciutadania mitjançant el web de TuFasPalma i altres persones les puguin aprofitar.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF