El PSIB considera "insuficient" la proposta de Montoro per reinvertir el superàvit municipal

Un grup de representants socialistes municipals de les Balears ha acudit a la cimera de la Federació Estatal de Municipis

Una representació de batles i batlesses socialistes han assistit a la reunió convocada per la FEMP per conèixer de primera mà la proposta llançada pel ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, per permetre als ajuntaments reinvertir el superàvit municipal del 2017.

Sobre aquesta proposta, el secretari de Política Municipal del PSIB-PSOE, Rafa Ruiz, ha assegurat que “no ens en podem fiar, perquè avui dia no tenim res assegurat i no podem explicar a la ciutadania què canviarà als ajuntaments”.

En aquest sentit, el socialista ha apuntat que “confiam molt poc en Montoro”, per la qual cosa “esperam que compleixi, que faci el decret llei que ha d’anar al Congrés i que ha de concretar negre sobre blanc la proposta per reinvertir el superàvit del 2017”.

Els socialistes volen que Montoro defineixi la seva proposta, “perquè volem saber si realment podrem usar el superàvit i dir als nostres veïns que podrem contractar més policies, que podrem obrir més hores les biblioteques i que podrem tenir més escoletes”.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF