PIMEM està d'acord que l'Administració prioritzi la compra de productes de curt recorregut o locals

El seu president diu que els criteris mediambientals de la nova Llei de canvi climàtic "s'alineen amb la promoció del producte local"

El president de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa (PIMEM), Jordi Mora, ha fet costat al compromís que ha avançat la Conselleria de Territori, Mobilitat i Energia del Govern perquè en els contractes públics siguin més valorades les ofertes de productes amb recorregut curt. El transport d'aquests materials i articles és menys contaminant perquè emet menys C02.

Mora ha afirmat que "la reducció dels efectes sobre el medi ambient en el transport de mercaderies, la petjada ecològica, s'alinea amb la promoció del producte local, que és el que sempre hem defensat des de PIMEM".

El president ha recordat que “estam compromesos amb el medi ambient i amb el territori, a la vegada que som ferms defensors del producte local, com ja vaig comunicar en el meu discurs en la Nit de la PIMEM”. Per això, assegura que “hem d’impulsar, promocionar i posar en valor el producte de proximitat i local”.

Mora recorda que “PIMEM ha estat lider a Balears en l'impuls del producte local amb la campanya que vàrem llançar el 2016, 'Produim aquí', que va premiar l'ARA Balears”. Així mateix, ha explicat que el Comitè Executiu de PIMEM analitzaria les novetats legislatives.

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF