L'Obra Social de La Caixa ajudarà a Sant Llorenç amb un milió d'euros

Aquesta donació s'utilitzarà per a la rehabilitació d'instal·lacions esportives del municipi danyades a causa de les inundacions

L'Obra Social "la Caixa" destinarà un milió d'euros a la rehabilitació d'instal·lacions esportives del municipi de Sant Llorenç des Cardassar danyades a causa de les inundacions.

Aquesta partida de diners s'emprarà, en part, per pagar obres en el camp de futbol d'És Moleret, i en altres equipaments afectats de Sant Llorenç. Suposarà una aportació extraordinària als 14 milions d'euros que l'Obra Social "la Caixa" destina aquest any al desenvolupament d'iniciatives socials, educatives i culturals a Balears, de la mà del Govern.

La col·laboració també se suma al pla d'ajudes establert per CaixaBank i l'Obra Social poc després de la riuada per garantir la cobertura de les necessitats més urgents dels afectats.

A més, CaixaBank ha aprovat una línia de finançament especial per als veïns, agricultors i comerços que hagin sofert danys en els seus habitatges o explotacions. A més, l'Obra Social "la Caixa" ha contribuït amb 100.000 euros al suport dels damnificats.

Ha habilitat també una altra línia per anticipar el cobrament de les indemnitzacions de les companyies asseguradores, de manera que els afectats puguin recuperar els seus béns danyats al més aviat possible. A tot això cal afegir un compte solidari per poder realitzar aportacions a favor dels damnificats, en la qual l'entitat ha ingressat una primera contribució de 18.000 euros. El nombre del compte és ÉS86 2100 0161 8802 0018 8265.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF