L'OCB organitza un acte en favor de la vaga de fam dels presos polítics

Es duran a terme diverses activitats "dedicades a demostrar la solidaritat dels mallorquins"

L'Obra Cultural Balear durà a terme el pròxim dijous, dia 6 de desembre, una jornada de solidaritat en favor dels presos polítics catalans i la vaga de fam que alguns d'ells protagonitzen.

Segons informen en un comunicat, entre les 11 i les 20 h d'aquest dijous es duran a terme a Can Alcover, a Palma (carrer de Sant Alonso, 24), diverses activitats "dedicades a demostrar la solidaritat dels mallorquins amb els presos polítics empresonats injustament".

A més, l'entitat cultural ha informat que també es recolliran en un llibre missatges dirigits als presos polítics que podrà escriure tothom que passi per la seu. "L'entitat es compromet a fer arribar una còpia del llibre a cadascun dels presos i preses i, també, a cadascuna de les persones que pateixen exili polític forçat", ha explicat.

A les 19 h es farà una assemblea per coordinar noves activitats i mobilitzacions i, en acabar, a les 20.15 h, els participants de l'assemblea aniran cap a la plaça de Cort on, com cada dijous, els Músics per la Llibertat faran la seva cantada de germanor amb els presos polítics.

EDICIÓ PAPER 21/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF