L'OCB dona suport a la concentració contra l'ampliació encoberta de l'aeroport de Palma

Asseguren que les obres atempten "contra la declaració d'emergència climàtica i posen en risc el benestar dels ciutadans residents a Mallorca"

L'OCB s'ha sumat a la concentració  contra l'ampliació encoberta de l'aeroport de Palma, convocada per a diumenge dia 1 de març de 2020 a les 17 h davant la Delegació del govern espanyol a Palma. A través d'un comunicat, l'entitat ha exigit a les institucions de les Illes Balears que "encetin el procés de traspàs de les competències aeroportuàries que, actualment, encara s'exerceixen des de Madrid".

Aena finalment reformularà l'ampliació de la terminal de l'aeroport de Palma

La polèmica ampliació de l'aeroport de Son Sant Joan continua generant polèmica i l'OCB ha remarcat que "som contraris a qualsevol pla d'ampliació de l'aeroport de Palma fet d'esquena a la voluntat de la ciutadania de les Illes Balears i de les institucions d'aquí". En el comunicat han assegurat que les obres de l'aeroport "atempten directament contra la declaració d' emergència climàtica feta pel Govern i pel Consell de Mallorca" i "posen en risc el benestar dels ciutadans residents a Mallorca".

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF