Sis detinguts en l'operació contra el clan del Pablo

La Policia Nacional ha desplegat un gran dispositiu a la barriada de la Soledat

Una altra operació antidroga a la Soledat. Amb l'objectiu de posar fi al tràfic a la zona, la Policia Nacional està realitzant una nova operació a Palma. Aquest dilluns els agents han desplegat un ampli dispositiu a la barriada de la Soledat contra el tràfic de drogues, i concretament, contra les activitats il·lícites del clan del Pablo, encapçalat per Pablo Campos Maya, un conegut narcotraficant recentment condemnat. Ja s'han detingut sis persones relacionades i no es descarten noves detencions

Aquesta nova operació, Àtila, ha començat aquest dilluns amb el registre de nou domicilis, principalment al carrer del Teix, on, segons les investigacions  dels agents  de la Policia Nacional, el clan del  Pablo  té el centre d'operacions.

En el desplegament policial de l'operació "Àtila" han intervingut Policia Judicial, la Unitat de Prevenció i Reacció ( UPR), Guies Canins, un helicòpter, Policia Científica i Grup Operatiu d'Intervencions Tècniques ( GOIT).

Més escorcolls

La policia també va realitzar controls antidroga el cap de setmana passat a la Platja de Palma i el carrer Manacor i va obrir tres actes.

Aquesta nova operació contra el narcotràfic se suma a una altra desenvolupada el juny passat, en la qual la Policia Nacional va desarticular una banda de narcotraficants dirigida per nigerians, que proveïa de droga a Son Banya i punts situats al Polígon de Llevant, en la qual també va haver-hi registres en zones del barri de Son Gotleu, Parc de les Estacions, la Soledat i al Fortí.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF