Neix una plataforma per comercialitzar serveis turístics de les possessions de Mallorca

L'entitat agrupa ja deu finques que ofereixen allotjament, serveis de restauració i altres experiències vacacionals

Una nova plataforma digital, Itinerem.com, permetrà comercialitzar i promocionar una sèrie de possessions de Mallorca que ofereixen productes turístics i experiències que possibiliten potenciar el turisme d'interior, cultural i històric relacionat amb aquest patrimoni de l'illa de Mallorca.

Aquesta aplicació permetrà establir un contacte comercial directe amb el client final dels principals països emissors: Alemanya, els països nòrdics i Gran Bretanya. "Itinerem.com pretén ser una eina que distingeixi el valor diferencial d'aquests allotjaments hotelers únics, relacionats amb la seva història, el patrimoni, el paisatge, la naturalesa i la cultura. Comercialitzar productes i serveis turístics és una baula fonamental per oferir sostenibilitat a projectes d'aquesta envergadura", destaca una nota d'aquesta nova aplicació.

Aquesta plataforma de comercialització d'experiències turístiques relacionades amb les possessions es presenta els dies 23, 24 i 25 de gener a Fitur 2019, en l'estand de les Illes Balears. Hi assistiran Luis del Olmo, president del consell d'administració, Guillermo Dezcallar, secretari, Diego Zaforteza, María Obrador i Jesús Ramón, membres de l'associació, i Karine Gras, responsable de contractació.

Actualment formen part d'aquesta iniciativa un total de deu finques, com Can Torna, el Cabàs, Mirabò, la Pedrissa i Son Cosmet, que ofereixen des d'allotjament fins a serveis de restauració, passant per altres tipus d'experiències turístiques.

Itinerem.com neix del treball desenvolupat durant els últims anys per la Fundació  Itinerem  (anteriorment Associació Cultural Patrimoni Històric del Mediterrani), entitat que promou  el turisme cultural al voltant de les grans cases rurals de la Mediterrània, llocs singulars d'alt  valor històric, social, arquitectònic i paisatgístic, i que té com a finalitat la creació d'una  ruta cultural europea dotada amb una sòlida oferta turística sostenible.

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF