Neix a Alaró la revista 'Feminisme de Poble'

La iniciativa surt de l'associació Dones en Dansa i està oberta a les feministes de tots els municipis de Mallorca

La revista gratuïta 'Feminisme de Poble' ja és al carrer. És una iniciativa de l'associació feminista d'Alaró Dones en Dansa, que en el seu primer número ha fet un tiratge de 300 exemplars i ja n'ha repartit més de 150. "És una revista oberta a la participació de totes les feministes de tots els pobles de Mallorca. Al paper o al web", explica  Paz   Francés "El feminisme de poble és anar de les coses petites a les grans, perquè aquestes petites coses fan canviar les actituds i la visió de la gent", explica  María  José Busquets.

"L'objectiu, expliquen, és que qualsevol tema, com poden ser el sindicalisme, la salut, la cuina i l'ecologia, tingui una visió de perspectiva feminista, perquè tothom es pugui posar les ulleres lila per agafar consciència de la desigualtat i del que podem fer per canviar-ho", comenta Busquets.

El número següent serà amb motiu del  25-N , dia contra les violències masclistes. "Volem incloure una agenda de tot el que es fa a Palma i a altres pobles de Mallorca", comenta  Francés . En el primer número hi han participat Nina  Parrón,  Margalida  Rosselló i  Margalida Ramis, entre d'altres. "Per al pròxim hem rebut moltes sol·licituds de dones que volen col·laborar-hi", afegeix.

 

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF