Publicitat
Publicitat

Neguen que la família intoxicada a Sevilla recollís menjar de la brossa

La policia ja té els tiquets dels productes que van comprar, per avançar en la investigació de les causes de les morts

Miguel Ángel López Rosa, portaveu de la família en què tres membres han mort suposadament per una intoxicació alimentària, ha negat aquest dilluns que recollissin aliments de les escombraries i ha dit que la policia ja té els tiquets dels productes que van comprar.

En un comunicat llegit davant els periodistes al tanatori en què es troben les restes de les víctimes, –el matrimoni i una filla– López Rosa ha dit que no és cert que la família fos indigent ni que s'alimentés de menjar recollit dels contenidors de les escombraries "en cap moment".

El portaveu de la família ha detallat que la policia ja té els tiquets de compra de "tots els productes, així com els mateixos productes", amb l'objectiu d'avançar en la investigació de les possibles causes de les morts.

Acompanyat de l'alcalde d'Alcalá de Guadaíra (Sevilla), Antonio Gutiérrez Llimones (PSOE), el portaveu de la família ha recordat que els morts havien efectuat una compra d'aliments per l'arribada del Nadal, i que el pare havia promès els regals de Reis a les seves filles. Una d'elles ha mort i l'altra està hospitalitzada.

A més, tots els membres de la família tenien previst fer un viatge a Azuaga (Badajoz), la localitat d'origen del pare, per visitar-hi uns familiars.

Miguel Ángel López Rosa ha demanat "respecte" en aquests moments de dolor, sobretot perquè hi ha una nena "que ha de continuar amb la seva vida" al poble , que de moment "no sap res del que ha passat i per a la qual ha de tenir la màxima consideració".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF