El grup de suport Valtonyc: "No sabem si Valtonyc és viu o mort"

El grup de suport al raper participa en una ponència al Parlament Europeu de Brussel·les sobre la llibertat d'expressió. Asseguren que fa tres setmanes que no saben res d'ell

El grup de suport a  Valtonyc , a més dels grups de suport als rapers  Pablo   Hasel  i  Elgio , participen aquest dijous en una ponència sobre la llibertat d'expressió a Brussel·les.

En nom del grup  hi  anat la portaveu, Ariadna  Suari,  que ha fet una  declaració  d'intencions en la qual ha destacat el paper de les mares, que han de patir les injustícies d'allò que  consideren un atac a la llibertat d'expressió. Ariadna  Suari ha afirmat:  "Passi el que passi, a les mares no ens faran callar".

" Estam en una jornada d'atac a la llibertat  d'expressió  i  de premsa" ha estat una altra de les afirmacions que s'han produït a Brussel·les aquest dijous durant la ponència del Parlament Europeu.

En aquest sentit, Ivan Leszno ha criticat el "ridícul de l'estat espanyol" i ha demanat una defensa organitzada pel poble, perquè no podem esperar res de les institucions". "Es tracta de lluitar per la llibertat política", ha comentat.

Mulay   Embarek,  del grup de suport a  Valtonyc,  considera que avui serà un dia històric perquè  " s'acaba el termini d'un artista que no té dret ni a pensar. El terrorisme és que hi hagi gent a la presó o a l'exili per intentar fer política. Cantar i denunciar les injustícies socials no és terrorisme. Des del grup de suport estam molt preocupats per  Valtonyc,  perquè fa tres dies que no en sabem res. No sabem si és viu o és mort", ha sentenciat.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF