Mor un home durant el triatló de Peguera

El participant, de nacionalitat britànica, ha sofert una aturada cardiorespiratòria

Un home de 45 anys, de nacionalitat anglesa, ha mort aquest dissabte al matí a la platja de Tora, a Peguera (Calvià) mentre realitzava la part aquàtica d'un triatló. L'home ha sofert una aturada cardiorespiratòria a  l'aigua durant la prova, i tot i que els serveis mèdics han aconseguit treure'l de l'aigua i li han practicat maniobres de reanimació  durant més d'una hora, no han pogut evitar-ne la mort. 

L'organització del triatló Challenge Peguera-Mallorca 2019 ha confirmat la defunció del participant durant el segment de natació, el qual ha estat atès amb urgència pels serveis mèdics de l'esdeveniment. Els organitzadors de la prova han expressat en un comunicat les seves condolences a la família i amistats de l'atleta.

L'organització del triatló Challenge Peguera-Mallorca 2019 ha anunciat que manté els actes esportius, inclòs el lliurament de premis d'aquest horabaixa, però per respecte a la família suspèn tots els actes de celebració.

Més de 1.200 esportistes participen en aquest triatló, darrera prova a Europa del circuit Challenge Family del 2019, a banda de ser una de les darreres del calendari mundial.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF