Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Mor un home després que diversos agents dels Mossos l'emmanillessin a la plaça Molina

Ha patit una parada cardiorespiratòria. La policia havia estat alertada perquè l'home estava molestant els clients d'un forn

Un home ha mort aquest dimecres a la tarda després de ser emmanillat per diversos agents dels Mossos d'Esquadra a la plaça Molina de Barcelona.

Segons els primers indicis, l'home, d'uns 50 anys, estava molestant els clients d'un forn i els responsables han trucat a la policia catalana, passades les sis de la tarda. La primera patrulla que ha arribat al lloc ha intentat identificar-lo i, com que s'hi ha negat, els agents han intentat emmanillar-lo. Finalment han demanat reforços, ja que l'home hauria mostrat actitud violenta.

Un cop emmanillat, una maniobra en la qual haurien participat sis agents, l'home ha patit una parada cardiorespiratòria. Tant els agents com dues persones amb coneixements mèdics que es trobaven al lloc dels fets han intentat reanimar-lo sense èxit. Finalment ha estat traslladat a l'Hospital Clínic.

Els Mossos han obert una informació reservada per aclarir els fets succeïts.

Els testimonis diuen que anava begut

El cambrer del forn que ha trucat a la policia ha explicat a l'ARA que l'home, en aparent estat d'embriaguesa, ha arribat sobre les tres a la terrassa i, des d'aleshores, ha estat molestant diversos clients. Sobre les 17 hores ha intentat fer-lo fora dient-li que necessitava la taula, però no s'ha mogut, per la qual cosa ha decidit trucar a la policia.

El testimoni ha explicat que quan han arribat els agents l'home els ha atacat, llançant cadires i taules i intentant colpejar-los i mossegar-los.

Segons un treballador de l'establiment del costat, aquest dimarts l'home havia amenaçat dues menors del barri i els seus pares l'havien denunciat. 

Visibilitzant l'assetjament sexual