Més de 50 infants britànics varen contreure a Alcúdia un virus a la pell

Es tracta d'una malaltia cutània d'origen víric que els va provocar grans i erupcions a les mans, als peus i a la boca

Més de 50 infants han estat contagiats per un virus que afecta la pell en un hotel d'Alcúdia. Les primeres informacions d'aquest brot les va donar el diari sensacionalista britànic " T he Sun" . Segons el mitjà, el primer contagi es va produir entre l'onze de setembre i el darrer cap de setmana del mateix mes.

Es tracta d'una malaltia cutània d'origen víric que va provocar que als infants els apareguessin grans i erupcions a les mans, als peus i a la boca. Segons assegura l'hotel Club Mac d'Alcúdia a 'Diario de Mallorca', ja s'estan duent a terme tots els procediments de neteja i desinfecció de les instal·lacions del complex hoteler. Tot i això, per ara no han rebut cap reclamació per part de cap client afectat per aquest virus.

Una de les turistes afectades va decidir denunciar el fet a través de la seva pàgina de Facebook on, amb un recull de fotos dels seus fills, mostrava les conseqüències de la malaltia i denunciava públicament la falta d'informació que rebien els clients de l'hotel, on ja s'havien donat altres casos.

EDICIÓ PAPER 24/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF