Més de 14.000 alumnes participaran dijous en les proves Cangur

És la vintena edició de la prova internacional de matemàtiques, que es fa a cinquanta països del món

Aquest dijous s'inaugura la vintena edició de les proves Cangur a les Illes Balears, una prova internacional de matemàtiques que es fa a cinquanta països d’arreu del món i aplega prop de set milions de participants.

A l'edició d'enguany hi ha inscrits 14.470 alumnes de les Illes Balears. El repartiment per illes és de 779 a Eivissa; 84 a Formentera; 1.869 a Menorca i 11.738 a Mallorca. Les proves es faran al Velòdrom Illes Balears, a Son Moix, a Calvià, a Inca, a Manacor i a Campos. 

Durant l’acte d’inauguració al Velòdrom Illes Balears intervindran el doctor Daniel Ruiz, president de la Societat Balear de Matemàtiques i professor del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitat de les Illes Balears; el doctor Martí March, conseller d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears, i el doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB. 

La Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX és al capdavant de l’organització de la 20a edició a les Illes Balears de les proves Cangur de matemàtiques. La Universitat de les Illes Balears és un dels principals suports de les proves (i, de fet, en fou l’organitzadora en les vuit primeres edicions). Així mateix, l’altre col·laborador institucional és la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF