Más Eivissa, El Pi i Alternativa Insular es presentaran en coalició a les pròximes eleccions

Sota el nom Proposta per Eivissa s'uneixen de cara a les autonòmiques i municipals de 2019, "pensant només en els interessos de l'illa i sense cap dependència"

Más Eivissa, El Pi-Proposta per les Illes i Alternativa Insular s'han unit en coalició de cara a les autonòmiques i municipals de 2019 sota el nom Proposta per Eivissa. Destaquen que el seu programa electoral donarà resposta als problemes i preocupacions dels eivissencs, "pensant només en els interessos de l'illa i sense cap dependència".

Proposta per Eivissa presentarà llistes conjuntes al Parlament balear, al Consell Insular d'Eivissa i en tots els ajuntaments eivissencs, segons han informat en un comunicat.

L'objectiu principal de la coalició és defensar, "des d'Eivissa i per a Eivissa", polítiques "realistes i possibles" que aportin solucions als "molts problemes sense solució que sofreix l'illa des de fa massa temps", han precisat.

Entre els seus principals eixos d'actuació, contemplen propostes per garantir una sanitat i uns serveis socials dignes, la defensa del món rural i la petita i mitjana empresa, i la reivindicació d'un pla de xoc en matèria hidràulica que solucioni els problemes de depuració d'aigües, emissaris i canonades.


Les tres formacions tenen actualment representació institucional als ajuntaments de Sant Antoni, amb tres regidors d'El Pi, a Sant Joan, amb un representant de Más Eivissa, i a Sant Josep amb dos regidors d'Alternativa Insular.

EDICIÓ PAPER 21/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF