Mercedes Garrido sobre l'autopista Llucmajor-Campos: "Les obres van al ritme que toca"

Les declaracions s'han fet durant la trobada amb la premsa amb motiu de les festes de Nadal al Consell de Mallorca

La consellera de Territori,  Mercedes  Garrido, ha assegurat que "les obres van al ritme que toca", en referència a l'autopista de Llucmajor-Campos. A més, ha dit que "les podem veure cada dia per les xarxes socials", atès que molts contraris al projecte n'han publicat diverses etiquetes. Les declaracions s'han produït a la Copa de Nadal que se celebra anualment al Consell de Mallorca.   

Garrido també ha afirmat que sent "molt de respecte per la manifestació de diumenge" i que l'únic que han fet des de la institució és "posar-nos a disposició de la Guàrdia Civil per si necessiten mitjans materials per poder tirar endavant l'esdeveniment sense incidències, atès que la carretera és molt transitada", ha dit. 

A banda d'això, ha explicat que no "s'ha de fer cap negociació (després de la modificació) amb els veïns afectats perquè els terrenys ja són propietat del Consell de manera provisional". D'aquesta manera, quan s'acabi el projecte es tornaran a fer els plànols i "es veurà quants de metres quadrats s'han ocupat i quina quantitat s'ha de pagar als expropiats", ha dit .

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF