Menorca exhibirà el seu potencial en producte local el 6 i 7 d'abril a la tercera edició de la Fira Arrels

A l'edició anterior varen passar per les instal·lacions del recinte firal de Maó unes 4.500 persones en els dos dies de fira

El Consell Insular de Menorca ha confirmat les dates per a la celebració de la Fira Arrels, el certamen per excel·lència a l'illa del producte local. Tindrà lloc el cap de setmana del 6 i 7 d'abril, al recinte firal de Maó. Es tracta de la tercera edició d'aquesta fira que congrega la majoria d'empreses local que treballen el producte de quilòmetre zero, a més de professionals gastronòmics. La intenció de la fira és crear sinergies entre teixits econòmics per tal d'enfortir un dels camps que en els últims anys ha crescut significativament a Menorca. 

La Fira Arrels de 2019 continuarà convidant cuiners locals i de fora de l'illa perquè escenifiquin les fortaleses del producte autòcton. Arrels ha aconseguit fer-se un lloc destacat amb tan sols tres edicions. Sense anar més lluny, l'any passat varen passar per les instal·lacions del recinte firal de Maó unes 4.500 persones en els dos dies de mostra. Una altra dada rellevant és la venda de 20.000 degustacions. 

Arrels mantindrà l'organització de tres espais, denominats Aula. El primer, per on passaran cuiners dels restaurants més prestigiosos de Menorca i convidats de l'exterior, és l'Aula Cuina. Els xefs elaboraran receptes tradicionals i innovadores amb productes locals. El segon espai és l'Aula Tast, que s'obrirà per a degustacions, xerrades i maridatges. Finalment, els més petits també formen part de la Fira Arrels amb l'Aula Infantil, espai dedicat al lleure i oci.

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF