Martí March: "Quan hi hagi un cas, Salut determinarà si es tanca l'aula o el centre"

En resposta a l'anunci de vaga del sindicat UOB, el conseller d'Educació fa una crida a la responsabilitat davant d'una situació mai viscuda i destaca l'esforç fet 

El conseller d'Educació Martí March ha assegurat que "ho hem preparat tot o pràcticament tot per al curs que ve". March també ha especificat que quan es detecti un cas, serà Salut qui decidirà "si es tanca una aula o el centre". El conseller, en resposta a l'anunci de vaga del sindicat UOB per al setembre, ha remarcat que el curs que ve i tot el que s'ha viscut durant l'estat d'alarma són situacions extraordinàries i que s'ha fet i s'està fent un gran esforç.

També ha indicat que hi ha una partida específica per a neteja que s'ha d'acordar amb la Conselleria d'Hisenda, i ha avançat que des de la Conselleria de Treball també es fa feina per que persones en situació d'atur tinguin feina en tasques d'assistència als centres per complir les mesures covid-19.

March també ha comentat la importància de la presència de policies a l'entrada i sortida dels centres durant el principi de curs per garantir el distanciament social i el compliment de la normativa d'ús de la mascareta, així com facilitar que l'alumnat vaig a peu o en bicicleta als centres.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF