Publicitat
Publicitat

Mariló Montero denuncia per injúries el diari satíric El Mundo Today

També ha emprès accions legals contra una periodista que es va fer ressò d'un article aparegut en aquest mitjà segons el qual la presentadora hauria dit que "els maricons fan fàstic"

Mariló Montero ha emprès accions legals per injúries contra el diari satíric El Mundo Today i contra la periodista Elsa López, membre del consell editorial de 'La Opinión de Tenerife', arran d'una notícia que contenia declaracions inventades de la presentadora de TVE, segons ella mateixa ha explicat a Europa Press.

En concret, Montero ha denunciat El Mundo Today per l'article publicat el 21 de febrer i titulat 'Mariló Montero diu que els maricons fan fàstic però no passa res perquè ella és així'. El contingut de la falsa notícia continuava amb el mateix to humorístic recordant que aquesta sortida de to "se suma a altres relliscades sobradament conegudes per l'audiència, entre les quals destaca la seva teoria que no està comprovat que l'ànima no sigui trasplantada amb els òrgans". A més, la informació incloïa declaracions inventades de suposats càrrecs directius de RTVE i de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals, que exculpaven la periodista per aquesta opinió. 

Quatre dies més tard, la periodista Elsa López es feia ressò d'aquestes falses paraules de Montero amb un article titulat amb el mateix nom de la presentadora de 'La mañana de La 1'. En aquest text, López arribava a definir-la com "tot el que una ha somiat ser en aquesta vida: guapa, rica i tonta". "Ben mirat, quan ella parla i diu aquestes barbaritats que atempten contra la dignitat dels oients, està representant una bona part del que l'ésser humà pot arribar a odiar. Ella és el mirall terrible en què un es mira i troba el pitjor de si mateix, tot allò que la cultura, el sentit del deure i l'exercici continu de la llibertat ens han ensenyat a no ser", concloïa aquest article.

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF