La ruta Maó - Londres Gatwick d'Easyjet suma 19.000 usuaris en el seu primer any

Easyjet opera la ruta amb un mínim d’un viatge diari durant la temporada d’estiu i dues rutes setmanals a l’hivern

Després del primer any de l’acord entre la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) i la companyia Easyjet, un total de 19.000 persones han fet la ruta Maó - Londres Gatwick. Cal recordar que l’operativa és fruit del conveni signat entre l’Administració i l’empresa britànica arran de la fallida de Monarch i que deixà l’illa sense la connexió amb el Regne Unit. A més, Easyjet també ha duit a terme una important tasca de promoció de Menorca com a destí turístic mitjançant les xarxes socials i les comunicacions en línia de l’aerolínia, que oferirà durant aquest any 388 vols entre Maó i Londres.

La consellera insular de Promoció Turística, Maite Salord, s’ha mostrat satisfeta per la recuperació de la ruta, i ha recordat que aquesta va ser una de les prioritats de l’equip de govern del Consell després de la fallida de Monarch: “La connectivitat és un dels grans reptes per fer de Menorca un destí turístic competitiu i també per millorar la mobilitat dels residents”. En referència a la fórmula plantejada, Salord considera que “garanteix la ruta d’hivern amb Londres, un camí que estam disposats a seguir per establir noves connexions que ens permetin avançar per desestacionalitzar i millorar les rutes amb Europa”.

Easyjet opera la ruta Maó-Londres amb un mínim d’una freqüència diària durant la temporada d’estiu i dues freqüències setmanals a l’hivern. Per la seva banda, el director general de la companyia britànica a l’estat espanyol, Javier Gángara ha expressat la seva satisfacció pel resultat obtingut en el primer any de la ruta. Gángara també ha reconegut que Easyjet pensa en Menorca com a destí turístic amb vista al futur, “continuarem treballant per millorar la connectivitat a l’illa, amb l’objectiu d’allargar la temporada i apropar Europa a tots els menorquins”.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF