José Manuel Valverde Rubio, nou president del Col·legi de Metges de les Illes Balears

El psiquiatre Carles Recasens serà el vicepresident de la institució

José Manuel Valverde, especialista en Medicina Familiar i Comunitària, serà el nou president del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB) en substitució de Manuela García Romero. Segons ha informat l'entitat, a través d'un comunicat, l'elecció de Valverde s'ha aprovat aquest dimecres.

Cal recordar que l'anterior presidenta, Manuela García Romero, que estava al capdavant de la institució des de maig de 2018, va renunciar al càrrec després de ser elegida vicepresidenta segona del Consell General de Col·legis Oficials de Metges d'Espanya. Valverde, que ha estat designat en un ple extraordinari duit a terme aquest dimecres per la junta de govern del COMIB, era fins ara vicepresident de l'entitat, responsabilitat que assumeix ara el psiquiatre Carles Recasens.

El nou president del Col·legi Oficial de Metges de Balears va néixer el 1956 i es va llicenciar en Medicina l'any 1980 a la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment exerceix la medicina al centre de Salut Martí Serra de Marratxí.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF