Publicitat
Publicitat

Mango anuncia l'obertura de cinc botigues a Ucraïna tot i el conflicte obert

La firma catalana obre una 'megastore' a Kíev i pretén inaugurar cinc nous punts de venda a la mateixa capital, Dontesk i Lviv al llarg del 2014

Mango va obrir el passat 8 d'abril una nova botiga a Kíev, la dinovena des de l'any 2000 al país ucraïnès quan la firma fundada per Isak Andic va inaugurar el primer establiment a Odessa. Ucraïna, tot i la crisi política que està vivint, representa el segon mercat més important dels països de l'Europa de l'est després de Rússia.

El nou establiment, que disposa de 485 metres quadrats d'espai de venta situats al cèntric carrer Kreschatik de la capital ucraïnesa, disposa de la col·lecció de dona i de Mango Kids. La firma té previst aquest estiu afegir uns altres 512 metres quadrats a l'establiment que albergarà la línia masculina H.E by Mango i que convertirà l'espai en una 'megastore'.

La firma catalana pretén obrir al llarg d'aquest 2014 cinc nous punts de venda a Ucraïna, a les ciutats de Kíev, Donetsk i Lviv. D'aquests, dos seran 'megastores' i disposaran de les diferents col·leccions de la firma.

MANGO va tancar l'exercici del 2013 amb una facturació de 1.846 milions d'euros, el que suposa un increment del 9% respecte el 2012, i un benefici de 120,5 milions d'euros, un 9% més que l'any anterior. El 83% de la facturació ve dels mercats estrangers.Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF