Manacor premia els seus alumnes universitaris més brillants

Els guardonats són Carme Duran, Marina Riera i Miquel Xavier Duran, amb nou, set i cinc matrícules d’honor, respectivament

Carme Duran, Marina Riera i Miquel Xavier Duran són els guardonats en la 14a edició dels Premis als Estudis Universitaris, que reconeix l’esforç i els resultats de l’alumnat universitari destacat manacorí. Els guardons estan dotats amb 500€, 300€ i 200€, respectivament.

Carme Duran Riera estudià el Grau en Dret a la Universitat de les Illes Balears (UIB), on obtingué una qualificació mitjana de 9,630 i nou matrícules d'honor. Marina Riera Garcia cursà el Grau en Estudis d'Espanyol i de Clàssiques a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on obtingué una nota mitjana de 9,440 i set matrícules d'honor. I Miquel Xavier Duran Vaquer estudià el Grau en Filologia Clàssica a la Universitat de Barcelona (UB), on obtingué la qualificació mitjana de 9,390 i cinc matrícules d'honor.

Dilluns es va dur a terme l’entrega de premis a l’Ajuntament del municipi. El batle, Miquel Oliver, els va donar l'enhorabona i els va dir que "sou referents de Manacor i no només en sou el futur sinó també el present". A més, els desitjà "el millor a la vida i que el món laboral us aculli amb la dignitat que us mereixeu". A l'acte hi eren presents Jaume Rigo, responsable del Centre Universitari de Manacor, i Mateu Marcé, regidor d'Educació.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF