Mallorca es promocionarà en la major fira turística de Dinamarca

La For Alle-The Danish Travel Show es durà a terme entre els dies 23 i 25 de febrer i s'ha convertit en una de les trobades per excel·lència entre els professionals del sector 

El Consell de Mallorca promourà el turisme gastronòmic a Dinamarca a la fira For Alle - The Danish Travel Show, un esdeveniment que s'ajusta a la voluntat de la institució insular per impulsar una nova política de promoció que possibiliti estirar la temporada. 

La fira es troba en un recinte dividit en àrees temàtiques per mostrar eficaçment tota l'oferta que recull l'esdeveniment, diferenciant entre mercat intern, exclusiu de Dinamarca; internacional, diferenciant entre destinacions europees i de llarga distància; caravanes i activitats a l'exterior.

En aquest context, el president del Consell, Miquel Ensenyat, ha destacat la importància que té obrir i ampliar l'oferta mallorquina a mercats com el danès, amb un alt poder adquisitiu i que realitza viatges amb estades mitjanes superiors als quatre dies. Ensenyat ha assegurat que des del Consell “ja hem iniciat els contactes amb països que no gaudeixen de climes com el nostre amb els quals es pot aconseguir ofertes totalment desestacionalitzades".

De la mateixa manera, el conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha manifestat que "ara que hem de rebre les competències en promoció turística, un dels objectius que ens hem marcat és explorar nous mercats com l'escandinau. A més, apostam per un turisme que ens visiti en temporada mitjana i baixa i així eliminar pressió a la temporada alta".

Amb aquestes premisses, un dia abans que comenci la fira a la ciutat de Herning, la delegació mallorquina aterrarà a la ciutat d'Aarhus (dia 22), on s'ha organitzat un acte per presentar l'oferta gastronòmica de Mallorca. Aquesta proposta la materialitzarà el prestigiós xef mallorquí amb una estrella Michelin Andreu Genestra, qui realitzarà un 'showcooking' als assistents. Durant l'acte, se  serviran productes mallorquins.

A més, l'acte inclourà la participació de l'actor danès Pilou Asbæk ('Game of Thrones'), qui farà d'ambaixador mallorquí al país escandinau. Precisament, Pilou Asbæk inaugurarà un dia després a la ciutat de Herning la fira turística For Alle.

Mallorca participa en la fira de la mà de Turespaña. Enguany, Espanya és el país amfitrió i per això es prepararà un berenar amb més de 300 persones. Per a aquest berenar, el Consell de Mallorca ja ha fet arribar, amb la col·laboració de la Denominació d'Origen d'Oli de Mallorca, oli a Herning perquè els assistents al berenar el puguin degustar. A l'estand, també hi haurà altres productes mallorquins. 

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF