Mallorca serà present a la London Design Fair per segon any consecutiu

Onze empreses mallorquines exposaran en una de les fires de disseny internacionals més importants

Per segon any consecutiu hi haurà representació balear en una de les fires internacionals de disseny més importants de l'àmbit europeu. Onze empreses mallorquines del sector de l'hàbitat exposaran els seus productes a la London  Design   Fair amb  la denominació de ' Made   in   Mallorca '.

El certamen, que tindrà lloc del 20 al 23 de setembre a Londres, reivindica el disseny i la producció artesanals i industrials. En la fira, hi haurà 550 expositors de 36 països diferents. Les empreses balears compartiran un estand de 63 metres quadrats, que albergarà una exposició de productes com rajoles i peces de ciment, teixits artesanals, ceràmica, il·luminació i vidre dissenyats i produïts a Mallorca.

Aquest dilluns, el conseller de Treball, Comerç i Indústria,  Iago   Negueruela , ha presentat l'acte a la Cambra de Comerç. El conseller ha declarat que "l'objectiu d'aquesta acció és promocionar internacionalment les empreses i els professionals balears del sector de l'hàbitat. La participació en aquest tipus d'esdeveniments és un impuls que ajuda a créixer les nostres empreses".

La iniciativa publicoprivada ' Made   in  Mallorca' és organitzada per les empreses participants juntament amb la Conselleria i la Cambra de Comerç, i hi col·labora el Consell de Mallorca.

Català Roig Ceràmics, Conatin, Huguet, Ediciones de Diseño La Pecera, Mirenchu, 2 Monos, Paparkone, Teixits Riera, Teixits Vicens, Tonia Fuster i 8Vuitulls seran les onze empreses mallorquines que representaran les Illes Balears en el certamen de Londres.  En l'edició de l'any passat, la fira va rebre un total de 28.400 visitants, un 68% dels quals varen ser professionals del comerç.

EDICIÓ PAPER 24/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF