Localitzen el conductor que va atropellar un jove a Manacor

Se li imputen diversos delictes amb la Seguretat Viària, entre els quals hi ha el de lesions per imprudència  i abandonament del lloc de l'accident

La Policia Local de Manacor ha informat que han localitzat el conductor del vehicle que va fugir aquest dijous vespre després d'atropellar un jove a Manacor. Segons la policia, aquest divendres es va trobar el cotxe accidentat amb símptomes evidents i posteriorment en trobaren el titular al terme municipal de Llubí. 

Membres de la Policia Local de Llubí i de Manacor procediren a la detenció del conductor, al qual se li imputen diversos delictes amb la Seguretat Viària, entre els quals hi ha el delicte de lesions per imprudència, abandonament del lloc de l'accident i conducció temerària, ja que va circular amb el cotxe amb deficiències i danys considerables i va arribar a desplaçar-se des de Manacor fins a Llubí. 

Durant aquest dissabte s'ha procedit a la presa de manifestació i a la confecció de les diligències oportunes. El presumpte autor està custodiat per la Policia Local de Manacor a l'espera de ser presentat davant l'autoritat judicial.

La Policia Local de Manacor cerca el cotxe que es fugà després d'atropellar un jove

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF